Съдът задържа 36-годишна жена, обвинена за извършено от нея умишлено убийство,

...
Съдът задържа 36-годишна жена, обвинена за извършено от нея умишлено убийство,
Коментари Харесай

Прокуратурата изнесе ужасяващи подробности за убийство на жена от дъщеря й

 Съдът задържа 36-годишна жена, упрекната за осъществено от нея съзнателно ликвидиране, оповестяват от Софийската градска прокуратура. На 11 февруари К.Б. нанесла побой на 74-годишната си майка в жилището в ж.к. " Христо Смирненски “. В резултат на множеството удари с ръце и крайници по тялото на старата жена, потърпевшата умряла.

В хода на следствието са били събрани задоволително доказателства за авторството на незаконното действие. По дланите и ходилата на обвинената са били открити кръвонасядания и петна от изсъхнала течност, наподобяваща кръв. От разпити на съседи се схванало, че към обяд на същия ден от жилището на старата жена се чували крясъци и тракане, което траяло близо два часа.

От протокола за осъществен оглед на натрупа на потърпевшата е видно, че по тялото й имало голям брой кръвонасядания в региона на главата, гърдите, таза и раменете, както и двустранни фрактури на ребрата. Констатирано е било строшаване на гръбначния дирек и скъсване на черния дроб. Обвиняемата К.Б. положила старания да затрудни разкриването на осъщественото от нея незаконно действие, като се пробвала да заблуди пристигналите на място правоохранителните органи по отношение на действителните условия за случилото се, оповестява Нова тв.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР